Concertul pe care trupa LaLa Band il va sustine la sfarsitul saptamanii in Constanta si care deschide turneul national LaLa Love Tour este sold out cu o saptamana inainte. Cererea foarte mare de bilete a determinat organizatorii si managementul artistilor sa revina la Constanta cu inca un spectacol, sambata, 16 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu.       In mai putin de doua luni, toti tinerii din Constanta isi vor vedea sau revedea idolii in cadrul unui show incendiar si vor simti puritatea si frumusetea iubirii in note muzicale.

Turneul “LaLa Love Tour”, care incepe duminica, 27 ianuarie la Constanta, este cele de-al treilea turneu national din cariera muzicala a artistilor si este dedicat indragostitilor din toata tara. Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. In plus, tinerii artisti au pregatit si multe surprize din sezonul 4 al serialului-fenomen „Pariu cu viata”.

Biletele pentru noul concert LaLa Band, de pe 16 martie, s-au pus astzi in vanzare si se gasesc la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor. De maine acestea vor fi disponibile si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00. Atentie, biletele VIP sunt limitate!

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013”,  initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

 lala

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.