Lucrarile model Tusac apar la tot pasul. Astfel avem o gluma de lucare in Neptun unde au facut un ocol cu trotuarul pentru a nu deranja un boschet care nu a fost toaletat la timp si s-a latiti pana in strada. Au taiat Comorova, dar nu si boschetii.

4 COMENTARII

 1. Au venit meseriasii Ciobanel si Maganu, l-au adus si pe expertul Craciun si dupa indelungi sedinte, masuratori la fata locului au ajuns la concluzia ca trebuie neaparat ingustat trotuarul. Uite asa si-au pus deoparte cateva dale, 2-3 saci de ciment, nisip, pentru zile negre.
  Ma intreb cum au facturat?

 2. Asta este lucrarea lu` tanti Nuti mai oameni buni. Firmele din Mangalia prind ce le scapa printre degete. Este lucrarea firmei S.C. All Plan Construct S.R.L. care a castigat licitatia a lu` nea Cocos.

 3. sunt curios cand o sa se faca receptia lucrarii cine o sa semneze, si mai mult de atat as vrea sa stiu ce termen de garantie are lucrarea. O sa reziste la fel de mult ca tronsonul saturn-venus.
  Am fost sa vad cu ochii mei cum a crescut iarba pe trotuare printre dale.
  De toata jena! Si unii se bucura ca le face Tusac trotuare. O sa vedem peste un an de zile. La fel ca si cu anveloparea blocurilor.
  Cat credeti ca sa reziste poliestirelul pus. Cine o sa raspunda peste un 1-2 ani?
  D-zeule in ce tara traim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.