8 COMENTARII

  1. da, a fost referendumul la care mangaliotii au lipsit din motive numai de ei stiute, exista reactia publica, civica….dar pt. toate trebuie sa ai ceva constiinta,determinare, incredere in tine si cunoasterea statului de cetatean cu drepturi si olbligatii. Daca ai obosit doar citind aceste cateva repere am mari rezerve in ceea ce priveste atitudinea sau reactia spontana sau prompta. E greu si ,,e multe”pt. inertii invatati doar sa clampaneasca sau sa le iasa ceva daca tot reactioneaza ca de, totul se plateste. Da-o in papuci de mostenire urmasilor; noua sa ne fie bine, batranii sa ne dea pensia, noi sa ne descurcam cu sezonu’ viitor cu ciuguleala si om mai vedea….

  2. ar trebui sa iesim in strada si toti astia ne otravesc apa nu mai dormiti iesiti in strada pana nu incep astia sa foreze

  3. mangalia tv a mediatizat corespuzator aceasta stare de fapt dar marea majoritate a cetatenilor suntem ignoranti si nu prea am inteles pericolul la care ne expunem. si apoi se pare ca la bucuresti s-a cam hotarat soarta noastra.

  4. a inceput testu cu caldura iarna, cand lumea a stat in casa si a inghitit mizeria guvernantilor…apoi daca la referendum nu am iesit, pe strada la proteste nu am iesit…bucurestiul a inteles ca suntem de acord cu orice vor ei…deci invazia a inceput iar in curand o sa “fugim”noi mangaliotii din cauza “poluarii”. Succes la “fuga”…ne meritam soarta daca nu suntem uniti.

  5. Mangalienii sant oameni linistiti, cuminti,(fara minti) mai bine spus, zici ca-i un oras bolnav s-au mai bine zis de oameni plapanzi, senili. Nu vezi unu ca nu-aproba acest MARE PERICOL, zici ca-s loviti cu leotca, zic si spun doar intre ei, ca: ia-uite vin si astia sa faca … sa dreaga, dar n-auzi unu: Haide-ti fratilor – PE EI.Zici ca acest primarel ce l-au ales … stiu ei, sa vezi LAPTE SI CU MIERE; (KK) or sa vada ei. Asta-i frate doar cu D… (de la care sare la cap) asta scoala a-nvatat. Nu e bun ? esiti in strada si certiii – DEMISIA ! ORI >>>>

  6. Ca si tine, sunt cetatean al Mangaliei dar cu ceva mai multi neuroni in dotare. De ce sa ceri demisia primarului cand majoritatea cetatenilor, nu au servit referendum, sunt inerti civic, iar consilierii care nu au fost pe liste, deci nu au fost alesi ci numiti fac jocuri numai la ,,ghici cine castiga azi”? Eu nu accept sa fiu marioneta dar nici sa dau cu parul asa,doar ca sa ma aflu in treaba pt. ca stiu un lucru: faptul ca an votat un primar cu nume si prenume nu ma idrituieste sa-i pun in carca lucruri de care chiar nu se face vinovat,ok? Si mai e ceva, ce vreau sa inteleaga cat mai multi din concetatenii mei: Oamenii care sunt alesi de majoritate, ne reprezinta, cei pusi de partide si numiti ii reprezinta doar pe ei….Nu voi ezita sa comentez actiunile primarului care nu converg cu interesele noastre asa cum nu pot sa nu remarc faptul ca o singura presa oline este la curent si ne informeaza propmt si eficient cu evenimentele zilei in Mangalia. Dezamagirea este ca, din toate sursele de informare nu intelegem nimic si, mai grav, nu avem reactii de bun simt, democratice, pasnice, pertinente….dar sa avem! Daca stamosii nostri posedau o astfel de atitudine vecina cu lasitatea eram cu alte nume, cu alta istorie si, poate cu o alta perspectiva mai buna sau mai rea…..Oricum, este urat si rusinos ce ne facem singuri dar poate meritam asta si ne-om trezi la un moment dat, care-o fi ala?!

  7. Tarnaveniul si in imprejurimi este impanzit de cabluri cu izolztie portocalie, atat pe strazi,prin gradinile si curtile oamenilor,prin cartierele orasului cat si pe toate drumurile.Azi am intrebat mai multa lume ce se intampla cu aceste cabluri? Mi s-a spus ca se fac prospetiuni pentru gaze de sist.Ce sa cred? Toata tara e sub controlul cui? De unde provin cutremurele,aparatura de cercetare are un astfel de efect.Intreb pe aceasta cale specialisti daca se intampla sa citeasca cineva mesajul meu.Sa ne fereasca Dumnezeu de tot ce poate fi daunator poporului roman si tarii noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.