Au început lucrările de asfaltare pe Șoseaua Constanței, pe sectorul cuprins între Piața Republicii și Sensul Giratoriu

0
349
Luni, 8 aprilie, s-a dat startul lucrărilor de asfaltare în centrul orașului Mangalia. Lucrările vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere pe Șoseaua Constanței, pe sectorul cuprins între Piața Republicii și Sensul Giratoriu, inclusiv pe porțiunea de stradă Matei Basarab, de la sens până la intersecția cu Strada Rozelor.

Locuitorii orașului Mangalia sunt încurajați să fie răbdători și să coopereze cu autoritățile în timpul desfășurării lucrărilor, înțelegând că acestea sunt necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii orașului și pentru creșterea calității vieții în comun. De asemenea, este important ca șoferii să fie atenți la semnele de circulație și la restricțiile temporare impuse pentru a asigura un flux sigur și eficient al traficului.

Mergem mai departe cu lucrările de asfaltare din centrul orașului, pe Șoseaua Constanței, pe sectorul cuprins între Piața Republicii și Sensul Giratoriu, inclusiv portiunea străzii Matei Basarab, de la sens pana la intersecția cu Strada Rozelor.
Am primit asigurări de la constructor că lucrările pe această porțiune se vor finaliza în aproximativ două săptămâni. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor! Vă mulțumim pentru înțelegere!
”, a transmis primarul Radu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.