Au început înscrierile pentru Maritime Summer University, ediția 2018

0
73

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC) anunță perioada de înscrieri pentru cel mai amplu şi mai interactiv proiect organizat de către membrii acesteia, în plin sezon estival: Maritime Summer University, ediția 2018, desfășurat în perioada 25 iulie – 3 august, la Constanța.

Proiectul este deja la a IV-a sa ediție și are menirea de a le oferi elevilor din clasele a X-a și a XI-a din întreaga ţară (și nu numai) o perspectivă cât mai vastă atât asupra metodelor de predare, învățare și evaluare oferite de Universitatea Maritimă din Constanța, cât și asupra posibiliăților de a lua parte la ateliere de lucru, competiții sportive, evenimente culturale şi multe alte activități specifice vieții universitare, concepute expres pentru a le prezenta participanților frumusețea și unicitatea orașului în care ar urma să locuiască în perioada studiilor superioare.

Succesul de care s-a bucurat universitatea de vară în ediţiile sale precedente i-a determinat pe tinerii organizatori să înceapă astfel pregătirile pentru o nouă aventură a proiectului, devenit în timp unul de tradiţie. Voluntarii din cadrul organizației studențești împreună cu foști participanți din edițiile anterioare, actuali studenți ai Universităţii Maritime din Constanța, sunt pregătiți să întâmpine participanții din acest an. Aceștia sunt dornici și nerăbdători să împărtășească cu elevii experiențele minunate pe care le-au trăit în studenție, învățând totodată tainele marinăriei de la cei mai buni.

Înscrierile pentru #CelMaiTareVoiaj se vor desfășura până la data de 25 iunie 2018, ora 23:59, perioadă în care doritorii se pot înregistra folosind formularul publicat pe pagina oficială de Facebook dedicată exclusiv proiectului:

www.facebook.com/maritimesummeruniversity

Maritime Summer University este un proiect de suflet al LSUMC care îşi propune să realizeze o deschidere și o legătură profundă între mediul preuniversitar și cel universitar, încercând totodată să reducă rata abandonului şcolar. Am reușit să trec prin două ediții de MSU până acum și pot să declar sincer că acest proiect este într-o continuă creștere calitativă. Cu siguranță și această ediție se va înscrie în tipar, iar zecile de liceeni care se vor înscrie în proiect vor pleca și de această dată încântați de viața de student, iar proiectul în sine, cât și noi, ne vom atinge scopul.” a declarat Elena IONAŞCU, președintele LSUMC.

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, este o organizație nonguvernamentală,
reprezentativă la nivelul Universității Maritime din Constanța, ce are ca obiective principale promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților, precum și implicarea la nivel național în luarea deciziilor în învățământul superior, prin afilierea și statutul de membru cu drepturi depline al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR). De asemenea, exepriența de peste 28 de ani a organizației a determinat acționarea pentru apărarea libertăților democratice și drepturilor omului, ocupându-și astfel locul binemeritat în rândul organizațiilor studențești de referință de pe plan local și național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.