Astazi dupa cum se anuntase ar fi trebuit sa fie protest pentru caldura. Initiatorul a renuntat cum a plecat si cu o zi in urma. La fata locului, a aparut o masina a politiei locale care a anuntat ca mitingul nu are autorizatie, prin vocea unui agent care a explicat foarte manierat cum stau lucrurile. Oamenii s-au conformat, intelegand situatia mai ales ca agentul a explicat frumos situatia si au plecat spre case. In acelasi timp un pustan alt agent al politiei locale a inceput sa se agite, sa dea telefoane si sa comenteze la adresa echipei Mangalia.Tv care tocmai plecau spre case. Intrebat, agentul de la locala a replicat ca are o problema cu noi si ca nu ne suporta. La solicitarea de a se legitima a refuzat, parasind locatia.

Prin concluzie autoritatile locale ne arata ca nu stiu decat sa ingradeasca orice drept elementar prin intermediul acestor institutii para-militare puratatoare de uniforme, dar fara minime cunostinte de lege.

Ma intreb daca se desfiinteaza acesta politie locala, pusa sa nu faca mai nimic, cred ca am gasi bani pentru caldura si altele. Sa nu mai amintim de contractul cu firma Zip Escort, alta risipa de bani pentru niste huligani pusi sa pazeasca usa primariei in fata presei.

5 COMENTARII

  1. Mangalia tv,mult succes nu va dati batuti de niste hotii care a nenorocit mangalia,daca nu erati voi nu se vb nicaieri de mangalia ca nu are caldura ,de ieri sa trezit si replica sa ne tina la curent,ce sa spun de TV NEPTUN care chiar nu a dat stiri sau reportaje despre noi mangalioti care numai rezistam,multumim ca existati

  2. Ai dreptate Maia ! In sfarsit avem si noi pe pe cineva Dintre ai nostri, ( Mangalia.Tv )care ne arata starea reala a orasului nostru indiferent despre ce si cine e vorba si se pare ca asta deranjeaza. Cei de la Replica si alte publicatii din Constanta, alearga dupa senzational, nu-i doare de Mangalioti, iar Tv Neptun, se stie ca este a lui Mazare si face jocul PSD-ului. De aia stirile lor sunt partinitoare si mai mult dezinformeaza decat sa informeze, (cand partidul le-o cere si nu numai) Cum ai vrea sa fim informati corect de ei cand in spatele “afacerii” cu caldura se afla Tusac, presedintele PSD Mangalia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.