Atletul Marius Saioc, de la Clubul Sportiv Noua Generaţie Mangalia, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic de la Celje, Slovenia.

”In toată această aventură numită Campionatul Balcanic de Atletism Masters din Slovenia 2018, un rol foarte important l-au avut cei fără de care drumul spre medalia câștigată ar fi fost infinit mai greu. Este vorba de contribuția unor prieteni cărora doresc să le mulțumesc pentru sprijin: Frecuș Nicolae, ”Miki”, PRO AS COMPANY SRL Constanta, Ana Viorel, Doru Munteanu, domnii Ioan Marcus, Răzvan Ion, Calin Barseti și Nico, Florin, de la ”ZORILE STORE” și nu în ultimul rând, lui CIPRIAN BROASCĂ, Președintele Clubului Sportiv NOUA GENERAȚIE Mangalia”, a precizat Marius Saioc pe pagina sa de facebook.

La întrecerea din Slovenia, care a avut loc la finele saptamanii trecute, Marius Saioc  a concurat la categoria de vârstă 40+, la proba de săritură în lungime, cucerind medalia de bronz, cu 5,92 m. Marius Saioc este poliţist la Poliţia municipiului Mangalia.

sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.