[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120824festival.flv”]

Festivalul Callatis a inceput cu o prezentare ciudata. Pe hartia prezentatorului era trecuta o atentionare sa-i spunem, catre administratia din Mangalia care specifica faptul ca anul 2012 reprezinta o testare a relatiei dintre administratia locala si organizator. Poate ca oragnizatorului nu i-a convenit ca pusculita bugetului local nu a fost deschisa ca in ceilalti ani, decat in limita a unui leu.  Sinceri sa fim “atentionarea” din comentariul prezentatorului a fost de 2 bani fara sa aruncam vina pe prezentator care poate a citit ca o prompterista. Festivalul nu prea a atras turistii, nici macar pe cei prezenti pe faleza. Prestatia artistica a trupelor a fost ca la carte. Ramane intrebarea …. daca administratia locala nu-i sta sluj organizatorului ce se va intampla ?  Va pleca organizatorul tot la Roma ? De ce tine cu dintii de brandul Callatis daca nu are interes pentru localitate ? Oare nu putem trai fara Festivalul Callatis sau cineva nu poate trai fara bugetul local ?

4 COMENTARII

 1. “Festivalul nu prea a atras turistii, nici macar pe cei prezenti pe faleza.”
  Hai nu zau,pe bune,mie mi s-a parut ca a fost exact atata lume ca si anii trecuti,ba mai mult,din lipsa tribunelor,cei care trebuiau sa stea pe acestea au venit jos,si s-a creat o usoara aglomeratie.
  Cred ca nu ati asistat la tot spectacolul,cum sa spuneti ca nu a atras turistii?

 2. Dupa cum se stie, festivalul Callatis incepuse sa mearga chiar f. bine inainte de a fi preluat de “organizatorul” actual. Era mandria orasului nostru, intrucat aici a luat fiinta, aici avea loc, fapt pentru care si purta numele vechi (istoric) al Mangaliei. Asta pana in momentul cand fostul primar al Mangaliei, Tusac, cu lacomia-i stiuta, nu s-a multumit cu cata parte isi tragea cu ocazia organizarii si a “batut palma” cu “organizatorul” (Cornel Diaconu), sperand ca acesta sa se ocupe de festival, iar el, (Tusac), sa-si traga doar parte, daca nu mai substantiala, cel putin fara “munca”. Din pacate, d’om Cornel isi insusheshte festivalul Callatis prin inregistrarea brandului pe numele sau, ashteptandu-se ca fondurile principale sa vina tot de la primarie si de aici conflictul cu Tusac.
  Eu ma intreb:
  -Cu ce drept inscrie Diaconu brandul “Festivalul Callatis” pe numele sau ?
  -“Autoritatea” respectiva, oare nu avea obligatia sa solicite acordul autoritatilor locale (ale Mangaliei-Callatis), pentru a acorda brandul cu numele unui oras, unei persoane fizice ?
  -Sau poate Tusac a “vandut” brandul ?
  -Oare nu se mai poate face nimic pentru redarea festivalului catre proprietarul sau de drept,Mangalia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.