[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131017semafor.mp4″]

Inaugurat in octombrie 2011 de fostul edil, Mihai Claudiu Tusac, semaforul din intersectia strazii Oituz cu Stefan cel Mare a functionat mai mult pe “intermitent”. De astazi el functioneaza, spre surprinderea soferilor cat si a pietonilor.

 

UPDATE:   Dupa cateva zeci de minute semaforul nu a mai functionat. Probabil se defectase si incepuse sa semnalizeze corect !

14 COMENTARII

 1. E nevoie de mai multe semafoare clar…si pentru siguranta soferilor si pentru cea a pietonilor …Ar mai fi nevoie de unul mai ales la trecerile din fata primariei unde foarte putini soferi acorda prioritate si foarte putini pietoni se asigura regulamentar inainte sa se angajeze in traversare

 2. Nevoia acută a unui semafor este de fapt la trecerea de pietoni din fata BCR-ului,colț cu Hubert.Acolo,se pot intampla mari nenorociri,dat fiind faptul ca in preajma se afla o scoala,putini șoferi incetinind spre a le acorda prioritate copiilor angajați in trecerea străzii.Locuiesc in preajma si vad zilnic situații la limita.Macar un prag ar putea sa se pună pt a le tempera unora avantul.

 3. Ce ati patit, oameni buni? Ce ziceti, la fiecare trecere de pietoni e bine??? Pe varianta e singurul loc unde trebuie, la Adiman, asta daca cei care lasa comment-uri sunt soferi sau daca gandesc!

 4. daca nu sar mai parca pe unele strazi pe dreapta, sar elibera si circula mai usor…semafor la ce strazi avem ? LOL…era o manevra pe cei din politie sa poata da examen de carnet plus bani aiurea de la primarie cheltuiti.

 5. Daca ar fi mai multa disciplina in trafic, ar suplini lipsa semafoarelor, dar suntem si noi tot atat de disciplinati cat sunt de cinstiti cei din primarie.
  Se stie ca Tusac a alocat pentru acel semafor, cel putin de trei ori pretul pietii la acea ora, c-asa-i la noi ! Cat despre Radu Cristian, promite mult si face putin si prost. In loc sa traseze linii pe strada (parcari a-la-Udrea) accesa niste fonduri Europene si facea una sau doua parcari supraetajate, cu paza si tot tacamul. Ar putea cere ajutor si la ministerul turismului, ca doar suntem statiune turistica Marina si Balneara, dar probabil nu e “zona” lui de interes. Dupa cum se pare si asta, la fel ca Tusac se acseaza pe lucrari la care se poate umfla consistent devizul, in rest multa galagie si treaba putina.

 6. Trebuie sa fi mare cretin sa spui cae bine daca functioneaza semaforul . El fragmenteaza considerabil producand timp mort deoarece in lipsa de masini carora sa le dai prioritate stai ca papagalul singur in fata culorii rosii. El este pus sa avem si noi semafor pentru ca sa se poata organiza examene auto. Exista intradevar momente cand e util , la orele de varf vara adica 10% din timp.
  Bine … acum cand sunt gaborii pe japca si visteria goala e util mult mai mult decat de obicei.

 7. Oamenii nu stiu ca functioneaza sau nu, se puteau intampla tragedii, accidente. Nu te joci cu vietile oamenilor. Pentru un permis auto nu te joci cu vietile unui intreg oras.

 8. este f bine ca functioneaza….bineinteles ca sunt necesare mai multe semafoare(in special pe varianta)…..bine ar fi fost daca ar functiona si vara cand este mai aglomerat traficul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.