In ultima sambata din luna martie, in fiecare an, in intreaga lume este celebrata “Ora Pamantului”. In aceste 60 de minute, prin gestul simbolic de a stinge lumina, se doreste constientizarea de catre cat mai multi oameni a importantei protejarii planetei pe care traim.

In Romania, anul acesta Ora Pamantului va avea loc sambata, 30 martie, intre 20:30 si 21:30. Numeroase companii si institutii publice au anuntat ca participa la eveniment si in orasele tarii sunt organizate evenimente in aer liber pentru cei care aleg sa stinga becurile si sa se conecteze la lumina Pamantului si a celor din jur.

Corul Galacteea al Scolii Gala Galaction din Mangalia va invita sa celebrati acest eveniment prin cantec: Foaie verde cheia Sol, hai și tu să cânți în Cor!este sloganul din acest an, iar evenimentul va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 20.30, in corpul B al scolii, langa Geamie.

Avem peste 200 de broșuri cu versuri, pentru cei care doresc să cânte alături de Corul Galacteea, #CantusMundi, la Ora Pământului. Sâmbătă, 30 martie 2019, ora 20:30, la Școala Gala Galaction Mangalia – corp B Geamie”, transmite prof. Andreea Imre Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.