Asociația Umanitară Solidarity Children a semnat un protocol de colaborare cu Consiliul Județean Constanța

0
237

Asociația Umanitară Solidarity Children, reprezentată de dl Filon Daniel în calitate de președinte, a semnat, luni, 24 mai 2021, un protocol de colaborare valabil 1 an de zile cu Consiliul Județean Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, reprezentată de doamna Carmen Răducu în calitate de Director General.

Obiectul protocolului de colaborare îl reprezintă cooperarea interinstitutională pe următoarele direcții:

  • Organizarea în comun de către D.G.A.S.P.C. Constanța, Casa de Tip Familial “Callatis” și Asociația Umanitara Solidarity Children a unor activități cu caracter formativ, educativ – recreativ, artistice;
  • Derularea de acțiuni de întrajutorare a copiilor/tinerilor din Casa de Tip Familial “Callatis” Mangalia.

Membrii voluntari impreună cu partenerii și colaboratorii noștri principali Primăria Municipiului Mangalia prin Direcția de Asistenta Sociala, Spitalul Municipal Mangalia, Școala Gimnaziala “Gala Galaction” Mangalia si Restaurantul Lavrion Mangalia vor face tot ce le va sta în putință ca beneficiarii acestui protocol sa simtă în fiecare zi fericire, bucurie, copilărie din partea unor prieteni care își doresc sa le fie o mare familie. Pe această cale facem un apel celor care ne-au sprijinit și ne sprijină de fiecare data proiectele social-umanitare, locuitorilor Municipiului Mangalia și nu numai, să sprijine cu încredere acest proiect nobil care vine în sprijinul acestor copii și tineri care au mare nevoie de noi de comunitate. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a precizat Filon Daniel, președintele Asociația Umanitară Solidarity Children.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.