Vineri, 12 iunie a.c., în intervalul orar 13:00-16:00, va avea loc, în sala “Remus Opreanu” a Instituției Prefectului Constanța, gala aniversară “AEC – 2 ani de reprezentare”, prilejuită de aniversarea a 2 ani de la înființarea AEC, singura organizție neguvernamentală care are ca scop reprezentarea și apărarea drepturilor și intereselor elevilor din județul Constanța.

La acest eveniment vor participa diverse oficialități locale și naționale, reprezentanți și foști reprezentanți ai elevilor și studenților din Constanța și din țară, reprezentanți ai societății civile, precum și parteneri ai asociației. De asemenea, în cadrul galei aniversare, va avea loc semnarea acordului de colaborare dintre Asociația Elevilor din Constanța și Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, în vederea desfășurării unui studiu sociologic cu privire la nevoile elevilor din județul Constanța.

Gala aniversară “AEC – 2 ani de reprezentare” va fi momentul în care vor fi reunite toate persoanele care au ajutat la dezvoltarea AEC și la buna reprezentare a elevilor din județul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.