În perioada 16-23 septembrie Asociația Destiny Mangalia a desfășurat campania “Săptămâna rechizitelor”  în scopul ajutorării copiilor defavorizați din Mangalia și din localitățile limitrofe pentru  a putea începe  noul an școlar. În cadrul campaniei oameni cu suflet mare au donat cărți, rechizite  școlare și au sprijinit financiar, asociația reușind să asigure pentru 197 de copii,  ghiozdane,  conținând rechizitele necesare pentru școală.

Ghiozdanele cu rechizite au fost distribuite astfel:

  • Școala nr. 4 Neptun: 38 elevi (clasele V-VIII);
  • Școala Arsa: 20 elevi (clasele I-IV);
  • Școala Vîrtop: 19 elevi  (clasele I-IV);
  • Școala Albești: 30 elevi (clasele I-IV) , 40 elevi (clasele V-VIII);
  • Școala Cotu Văii: 25 elevi (clasele I-IV) , 25 elevi (clasele  V-VIII).

În numele acestor copii, Destiny Mangalia ține să le mulțumească tuturor celor care au susținut această campanie, celor care au răspuns apelului  și care s-au implicat, ajutându-i pe acești micuti  să înceapă un nou an școlar cu optimism și entuziasm!

Deoarece  numărul copiilor defavorizați din comunitatea noastră (Mangalia și localitățile limitrofe) este tot  mai mare,  vom continua și în viitor astfel de acțiuni caritabile și  sperăm ca ele să  aibă un mai mare ecou, să sensibilizeze tot mai mulți   oameni,  care prin generozitatea lor  să aducă un strop de fericire în sufletul acestor micuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.