În cadrul bogatei serii de evenimente intitulată “Săptămâna Mării și a Spiritualității Marinărești”, pasionații de artă și cultură sunt invitați să participe la o seară culturală organizată de Clubul Artelor Solteris. Evenimentul intitulat “Armonii Culturale” este programat să aibă loc într-o atmosferă plină de rafinament și inspirație la Cercul Militar Mangalia, în ziua de duminică, 13 august, începând cu ora 18.00.

Într-un cadru care răsfață simțurile și încântă sufletul, Mangalia devine gazda unei seri în care creativitatea și pasiunea se împletesc într-un dans artistic de excepție.

Moderatoarea serii, poeta Emilia Dabu, președinta Clubului Artelor Solteris și membră a prestigioasei Uniuni a Scriitorilor din România, cu experiența și sensibilitatea sa artistică, va ghida publicul printr-o seară de neuitat, aducând în prim-plan interacțiunea dintre cuvânt, culoare și sunet, într-o armonie sublimă.

Evenimentul “Armonii Culturale” reprezintă o ocazie unică de a experimenta rafinamentul artistic și de a aduce omagiu culturii și spiritualității marinărești, într-un cadru care onorează frumosul și creativitatea umană. Cercul Militar Mangalia devine astfel puntea de legătură între măreția mării și bogăția artistică, într-un spectacol captivant ce va rămâne în inimile participanților mult timp după încheierea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.