O tânără de 19 ani, din localitatea Vâlcelele, județul Constanța, a fost găsită moartă, luni, în dreptul plajei „La Baldachine” din Vama Veche. Potrivit polițistilor constănțeni, tânăra a fost găsită luni dimineața de persoane care au venit la plajă și au sesizat Poliția Mangalia.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o tânără de 19 ani, Mădălina Ioana Banu, din localitatea Vâlcelele, județul Constanța. Părinții fetei au declarat pentru Știrile PRO TV că Mădălina nu știa să înoate și îi era chiar frică să intre în mare. De asemenea, mama fetei a povestit că tânăra i-a sunat cu câteva ore înainte să dispară în mare.

Mihaela Banu (mama Mădălinei): “M-a sunat la 5 jumate că am luat salariu. Am mai rămas cu 300 de lei îţi trimit ţie 200 de lei cu șoferul. Ce faci la vamă? Ies cu colegii pe faleză. Orice mișcare făcea ne suna. Vii dimineaţa acasă? Şi zice “nu ştiu dacă vin”. Asta a fost ultima vorbă a ei. Era o fată liniştită.”

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipiului Mangalia pentru necropsie.

Prietenii familiei Banu au lansat un apel, pe rețelele de socializare, pentru cei care vor să dea o mână de ajutor pentru înmormântarea Mădălinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.