Sanatoriul Balnear Mangalia a achiziționat recent aparatură medicală pentru efectuarea terapiei cu unde scurte emise continuu și pulsat, recomandată îndeosebi în afecțiunile cronice ale încheieturilor, pentru dureri articulare sau afecțiuni cauzate de tulburări ale circulației periferice venoase ale membrelor.

Undele scurte au efecte calorice în profunzime, fără a produce leziuni cutanate. Avantajul terapiei cu unde scurte constă în penetrabilitatea mult mai mare în comparație cu alte metode de fizioterapie”, au declarat reprezentanții sanatoriului. “Pentru a putea oferi în continuare pacienților noștri terapii de înaltă calitate, desfășurăm în prezent o procedură de licitație deschisă pentru achiziționarea unor echipamente medicale noi destinate mai multor tipuri de terapii”, a mai adăugat conducerea unității sanitare.

În actualul context epidemiologic la nivel național, unitatea balneară pune accent pe respectarea tuturor măsurilor de prevenire și combatere a infecțiilor cu noul coronavirus și desfășoară în continuare programe de recuperare post-COVID-19. “Majoritatea pacienților care au trecut prin infecția cu COVID-19 acuză dureri musculare difuze, dureri de articulații, însoțite sau nu de amorțeli, oboseală musculară și astenie. Prin procedurile terapeutice desfășurate în cadrul sanatoriului, urmărim ca aceștia să-și recupereze integral sănătatea și capacitatea funcțională”, au mai precizat specialiștii Sanatoriului Balnear Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.