Vă aducem la cunoștință faptul că în conformitate cu prevederile O.G. 28/2008  art. 11 alin. 1 lit. a,,Perioadele la care persoanele fizice si juridice au obligația să declare datele pentru înscrierea in registrul agricol sunt urmatoarele:

  • 5 ianuarie – 1 martie, pentru datele anuale privind membrii gospodăriei, terenul aflat în proprietate și cel pe care îl utilizează, clădirile cu destinația de locuință, construcțiile-anexe si mijloacele de transport cu tracțiune animală și mecanică, mașinile, utilajele si instalațiile pentru agricultură, pomicultură și silvicultură, efectivele de animale existente in gospodărie/unitatea cu personalitate juridică la începutul fiecărui an, precum și modificările intervenite in cursul anului precedent în efectivele de animale pe care le dețin, ca urmare a vânzării-cumpărării, a produșilor obținuți, a morții sau sacrificării animalelor ori a altor intrări-iesiri”.

Urmare a celor menționate mai sus, vă rugăm respectuos să vă prezentați, la sediul Primăriei Municipiului Mangalia, Compartimentrul Registrul Agricol,  până cel târziu în data de 10.06.2018  cu actele necesare în vederea înscrierii în evidențele Registrului Agricol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.