Anunt angajare! Post de electrician, la Primaria Mangalia

0
466
  • Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat (electrician de întreținere și reparații) treaptă profesională IV – Biroul Administrarea Domeniului Public și Privat, Direcţia Gospodărire Urbană și Servicii de Utilităţi Publice.

Condiţii și cerințe specifice pentru ocuparea postului de muncitor calificat (electrician de întreținere și reparații) treaptă profesională IV:

  1. studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau generale;
  2. curs de calificare sau absolvent de școală profesională în meseria de electrician;
  3. vechimea minimă în muncă : nu este cazul;
  4. persoana să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
  5. prin excepţie de la condiţia prevăzută la lit. a) din Condițiile generale, pot fi angajaţi şi cetăţeni străini, cu respectarea regimului stabilit pentru aceştia prin legislaţia specifică şi legislaţia muncii.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, respectiv în perioada 24.04.2023 – 08.05.2023 ora 16,00 la sediul Primăriei Municipiului Mangalia din Şos. Constanţei nr. 13, date de contact: telefon 0241/751060,  int. 222, fax: 0241/755606, e-mail: resurseumane@primaria.mangalia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.