Antrenorul de box, Nicu Chioveanu, a trecut la cele veșnice

0
2894
Doliu în lumea sportului din Mangalia. Cunoscutul antenor de box, Nicu Chioveanu, a încetat din viață, joi, 21 ianuarie.
 
 “Astăzi am mai pierdut un om de valoare al orașului nostru, maestru al sportului, Nicu Chioveanu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul postat de unul dintre apropiați.
 
La ceas de seară, primesc o veste tristă, nu numai pentru mine, ci și pentru pasionații de sport. În cursul zilei de astăzi, a încetat din viață cunoscutul boxeor și mai apoi antrenor, Nicu Chioveanu. Vrâncean la origini, născut la Sihlea, a făcut parte din lotul CSM Borzești, apoi a boxat pentru Marina Mangalia. De ceva ani își construise o sală proprie pentru îndrumarea și creșterea copiilor spre ”nobila artă”. Sport ce l-a iubit cu multă pasiune. Dumnezeu să îl ierte și să-i țină lumină veșnică!”, mesaj postat de Andrei Stamate.

Antrenorul Nicu Chioveanu a fost deținătorul Trofeului “Centura de Aur” și al titlului de Campion Național la Box, categoria 71 Kg, 1981. În februarie 2013, a fost ales membru în Biroul Federal al Federației Române de Box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.