În Sala Polivalentă din București, emoția a atins cote maxime, în această seară, în timp ce imnul național al României răsuna triumfal.
Ana Andreea Beatrice, luptătoarea de excepție la categoria 55 kg, a reușit să cucerească medalia de aur la Campionatul European pentru al treilea an consecutiv.. Cu un scor zdrobitor de 11-0 în finala împotriva Marianei Drăguțan din Republica Moldova, Ana a demonstrat nu doar abilități tehnice impresionante, ci și un spirit de învingătoare demn de admirație.

La doar 23 de ani, Ana, care reprezintă Clubul Steaua și a fost descoperită la Mangalia, continuă să ridice ștacheta pentru lupta românească, câștigând aurul european pentru al treilea an consecutiv. Performanța ei aduce speranța Olimpiadei mai aproape de realitate, inspirând o generație întreagă de tineri sportivi.

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, i-a acordat personal medalia de aur în cadrul unei ceremonii impresionante de premiere. Cu modestia, munca și perseverența ei, Ana Andreea Beatrice nu este doar un campion, ci și un model pentru toți cei care visează să atingă excelența în sport.

Această victorie nu este doar a ei, ci și a întregii echipe care a lucrat îndelungat pentru pregătirea și susținerea ei. Felicitări antrenorilor Andriy Stadnik, Fanel Carp și Marin Filip, precum și întregului staff tehnic, inclusiv antrenorului George Marian Oancea de la CSS Mangalia.

Cu un tricolor în mână și inimile unei țări întregi la picioarele ei, Ana Andreea Beatrice continuă să scrie istorie și să aducă mândria națională în fața lumii întregi. Felicitări, Andreea!

sursa foto: Federatia Romana de Lupte (FRL)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.