Miercuri, 15 august a.c., ora 16.00, un echipaj de jandarmi  aflat în patrulare în localitatea Vama Veche, a observat o persoană care a devenit agitată la vederea oamenilor legii şi a încercat să ascundă o borsetă sub tricou. Având un comportament suspect, a fost oprit, legitimat şi întrebat despre conţinutul acesteia.  Nu a putut să le spună jandarmilor ce lucruri se află în borsetă şi nu-şi aminteşte unde a găsit-o. În interior se aflau printre altele, un act de identitate pe numele Robert B., de 25 ani, din Constanţa, 2 carduri de debit, un portofel  în care se afla suma de 67 lei, un mp 3 player, două perechi chei imobil  şi un telefon Nokia.

După puţin timp, telefonul mobil a început să sune, unul dintre subofiţeri a răspuns, s-a prezentat şi a întrebat cu cine stă de vorbă. La telefon era proprietarul care a declarat că este în concediu, stă la cort pe plajă şi că i-au fost furate mai multe bunuri pe care le-a şi descris. După aproximativ 10 minute, păgubitul a intrat în posesia bunurilor.

Lui Cornel I., de 34 ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de furt şi a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.