In zona Rozelor intre blocuri se ridica mandra o constuctie. Nu vedem placa explicativa ce ar trebui sa contina numarul de autorizatie si ce reprezinta constructia. Mai mult ca sigur ca va fi un local, daca se adevereste zvonul ca unul dintre consilierii carciumari este autorul.

6 COMENTARII

  1. Si ce daca se face carciuma? Asta ajuta orasul pe langa celelalte carciumi.Nu conteaza a cui este mai rau este daca da faliment la scurt timp dupa ce este deschisa. Sunte-ti cumva obsedati de tusac?

  2. daca tu faci parte din categoria celor care ” au nevoie de ea”, vorbeste “pretene” in nume propriu…din partea mea de s-ar desfiinta toate… in plus faptul ca arata ca o hala sau un garaj facuta la 1m de blocuri fara macar a tine cont ca sunt si geamurile locatarilor la inaltimea “maghernitei” chiar ma convinge ca esti unul dintre cei care ar avea nevoie de maghernite ordinare….

  3. daca ia foc ceva acolo, in spate, mai pe lateral,cum vor ajunge pompierii?
    daca era normal sa se construiasca bloc langa bloc, credeti ca nu s-ar fi facut asa de la inceput? mare tampenie, cladire langa cladire, nu mai poti nici sa respiri….

  4. Foarte adevarat ce spuneti ! In Mangalia (ca in aproape toata Romania, dealtfel), s-a construit si se construieste haotic, fara un plan arhitectural, fara a se tine cont de cai de acces si alte utilitati, ci doar in functie de interesele “smecherilor”.
    .In mod normal in constructii, pe langa “aspectul” utilitar, un rol important trebuie sa il joace si dizainul arhitectural si asta la Mangalia cu atat mai mult cu cat este statiune turistica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.