Într-un cadru magic și plin de inspirație, Grădina Culturală Callatis din Mangalia vă invită să luați parte la un eveniment deosebit în data de 28 august 2023, începând cu ora 18:00. Vom marca lansarea primelor trei volume din seria de antologii ale povestirilor despre miracole apărute la Editura Cărțile Tango.

Trei autoare ale textelor-confesiune incluse în volume, poeta și pictorița Luiza Cala, maestra spirituală Cornelia Solomon şi scritoarea Alice Năstase Buciuta, care este și realizatoarea proiectului editorial, vor fi amfitrioanele evenimentului.

Evenimentul va fi încununat de prezența invitatei speciale, Vanda Florea, maestra terapiei vibraționale cu gong și boluri cântătoare. Ea este și autoarea unei confesiuni profunde incluse în una dintre cărțile antologii. Prin sunetul vibrativ al gongului și al bolurilor cântătoare, Vanda Florea va crea o atmosferă de armonie și pace interioară, aducând cu sine lumină și iubire.

Vă așteptăm cu drag în Grădina Culturală Callatis din Mangalia pe data de 28 august 2023, începând cu ora 18:00, pentru a sărbători împreună această lansare de carte și pentru a experimenta magia cuvintelor și a sunetelor într-un cadru deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.