[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120530accident.flv”]Accident in zona Olimp

11 COMENTARII

 1. cate accidente mai trebuie sa se mai produca in aceasta zona????? Cat este de greu ca aceasta intrare catre statiunea Olimp sa fie ca cea de la intrarea spre Neptun??????

 2. Inainte era linie discotinua…dar din cauze de vizibilitate sa trecut la linie continua, pt evitarea acestor accidente. De peste 1an e linie continua in acea zona insa soferita a vrut sa venteze legea…cu parere de rau, acum “legea o so venteze pe ea” ?
  Inconstienta la volan !!!

 3. Chiar asa fiind, macaraua trebuia sa fie pe banda 1 (ca asa circula masinile de tonaj mai mare) si sa nu aiba viteza foarte mare, deoarece venea de pe o portiune de drum unde viteza era de 50 km. De la locul impactului si pana la locul rasturnarii este distanta foarte mare ceea ce ne face sa credem ca a avut viteza ff mare. Nu a avut nici un metru de frana. Unde se uita soferul? Daca venea un autoturism pe sens contrar. Dupa cum se vede in imagini autoturismul este pe sensul lui de mers si nu cred ca voia sa faca la stanga. Poate ca a incetinit evitand un caine.

 4. A incetinit pe dracu……a comis-o rau de tot…..poate ii este invatatura de minte…..data viitoare sa aibe grija……..

 5. usor sa dai cu presupusul… indiferent de situatie masina de mare tonaj ce dracu cauta pe banda 2??? si daca totusi era pe banda 2 de ce nu a pastrat distanta regulamentara?? a avut zile si noroc ca a scapat cu viata!

 6. numai soferi de duminica aici…zice`ti care dintre voi mai e asa atent la volan cand sti ca circuli pe o strada fara obstacole si nimeni nu are voie sa opreasca brusc…masina de tonaj circula pe ce banza vrea ea…esti obligata sa treaca pe banda unu in caz ca incurca banda de viteza…si bn i`a facut ca doamne fereste venea vre`o unu din fatza si era si ala neatent…ce ieshea??

 7. ii omora! la viteza cu care circula!! da asa este masinile de mare tonaj face legea pe sosea!!

 8. Din ce am inteles, ala cu macaraua nu a pastrat distanta, nu se uita inainte, circula pe banda a 2-a si s-a panicat cand a vazut ca tampa aia vroia sa faca stanga spre Olimp. Deci aia cu Golfu isi ia amenda si i se repara masina, iar ala cu macaraua…suporta toate astea.

 9. d-nule andrei!! pe sosele sunt soferi de duminica sunt incepatori!! strada este pt toate masinile si nu cred k sunt SoSELE FARA OBSTACOLE !! hai sa fim seriosi!! daca tzi se intampla ceva la masina cel din spate trebuie sa te omoare??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.