14.30

Potrivit surselor din presa, in Santierul Navala Mangalia – DMH s-a produs un accident despre care la aceasta ora oficialii DMH nu doresc sa faca declaratii. Pana la acest moment se stie doar ca o ambulanta a fost la fata locului, declaratii nu s-au putut obtine nici de la personalul medical, conform spuselor reprezentantilor din mass-media de la fata locului.

UPDATE  15.03:

La orele 13, Ioana Ciobanica in varsta de 49 de ani, angajata  unui subcontractor  (Prest Mar Ship) a fost lovita mortal de un autobuz de pasageri in incinta santierului.

21 COMENTARII

 1. da….a ajuns sub rotile autobuzului …a calcato pe piept…a miscat de doua ori si a murit…lucra ca vopsitorita si avea o galetusa mica de vopsea si a agatato in timp ce ea a dat sa fuga prin fata autobuzului si mai era cu o colega care a suferit un soc cand a vazut accidentul si a fugit de la locul accidentului….mai multe detalii cand se va realiza o ancheta…vinovati sunt amandoi….femeia ca a alergat in fata autobuzului si soferul de autobuz deoarece a luat curba pe contrasens intr-o curba deosebit de periculoasa

 2. Un autobuz dala nu il opresti usor ori cat de mica ar fii viteza de deplasare daca ei alearga ca descreieratii prin fata lui cu ce este de vina soferul?

 3. CE SA COMENTAM IN ORAS NICI PE TRECERE PIETONI,NU MAI POTI TRANVERSA.PACAT CA MOR CEI NEVINOVATI.

 4. Pe trecere de pietoni se trece organizat nu ca la noi nu te asiguri si te duci cu capul in fatza ca toporul …Fa asa in alte tari si vezi ce se intampla…La noi la Mangalia daca ai trecere si esti pieton poti trece cate unu …dupa ce a trecut primul vine al2lea…trece al2lea , intra al3lea…doar asa se face ..lol

 5. Cand cineva vrea sa treaca pe trecerea de pietoni, majoritatea soferilor calca pedala de acceleratie…pam pam

 6. nu fii prost… citeste comentariile ! ” vinovati sunt amandoi….femeia ca a alergat in fata autobuzului si soferul de autobuz deoarece a luat curba pe contrasens intr-o curba deosebit de periculoasa “

 7. aici e vorba de accident in interiorul santierului naval…acolo nici nu ai trecere de pieton DAR ESTE O REGULA DE AUR…..PIETONII AU PRIORITATE ..soferu trebuie sa mearga cu o viteza de 10-20 km maxim in zona pe unde circula angajatii….la 20 km daca mergi pe banda ta poti sa opresti masina

 8. Pentru ca pietonii sunt nesimtiti femeile trec ca vacile la pascut iar pierde vara trec in dusmanie sa faca in ciuda celui de la volan. Asa isi manifesta ei psihologic neputinta de ratati care abia pe trecere se simt si ei importanti.

 9. femeia fuge prin santier, soferu “alearga”autobuzul…grabiti mai sunt muncitorii din Santier…dece toti se grabesc pe acolo? Graba strica treaba ! sa vazut si in cazul asta…unul e mort, altu dosar penal…pt ce?

 10. si daca mergea cu 5km/h…si tanti fugea…tot sub roti ajungea. tot soferu e de vina?
  Ideea era nu cine e de vina…ci dece toti erau grabiti?cand sunt reguli de cam 20km/h prin santier pt masini…sigur si pt oameni nu au voie sa alerge pe toate partile aiurea.
  In fine…neatentia duce la dezastre, asta e cer…indiferent cine/de ce/ cum / etc

 11. ,,frate iesti prost rau,, … accent moldovenesc ,nu ai dreptate Barde nu sunt numai vaci sunt si boi moldovenesti care fac pe desteptii pe aici pe litoral inainte sa descopere sapunul si galeata. Deja moldovean imputit nu mai e invectiv ci pleonasm.

 12. Ba nu fiti badarani ca, moldovenii, oltenii, muntenii, ardelenii, dobrogenii etc. sunt tot romani. Aici este un articol despre un accident tragic soldat cu o persoana decedata nu conteaza ca era moldovean etc. ca putea sa fie si un coreean sau orice alta natie care lucreaza pe acolo. Bate-ti campii rau de tot! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

 13. Aiureli cum sa nu fie treceri de pietoni in santier am fost acolo si am vazut femeia autobuzul ia strivit capul si ia despicat pieptul de vina sunt amandoi mai ales soferul care se certa cu un mos care vroia sa il lase la docul 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.