Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de luni, 28 august, în jurul orei 11.50, pe DN 39, în apropiere de stațiunea Neptun. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost alertați și au intervenit prompt în urma coliziunii dintre un microbuz și un autoturism.

Conform informațiilor inițiale, accidentul a rezultat în rănirea a șase persoane. La fața locului au intervenit echipe de intervenție specializate, inclusiv elicopterul SMURD, o autospecială cu apă și spumă din Mangalia, un echipaj SMURD B2 și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Toate cele șase persoane implicate în accident au suferit politraumatisme, dar se află în stare conștientă. Cinci dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Mangalia pentru tratament medical, în timp ce o șasea persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijire specializată.

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma investigațiilor efectuate de autorități. În astfel de situații, este esențial să ne amintim de importanța respectării regulilor de circulație și să fim vigilenți în trafic pentru a evita astfel de evenimente nefericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.