Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunță cu adânca tristețe trecerea în neființă a cunoscutului medic ortoped, Mihai – Horia Nicolae. Dispariția prematură a colegului nostru este un adevărat șoc pentru lumea medicală din județul Constanta și mai ales pentru Ortopedia dobrogeana. La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulți ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienții săi. În calitate de șef al Secției Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, își trata colegii și pacienții, deopotrivă, cu respect și altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanțe și regrete eterne familiei îndurerate!
Odihnă veșnică în lumea celor drepți, dragul nostru coleg”, este mesajul transmis de reprezentanţii instituției pe pagina de Facebook.

Mihai-Horia Nicolae era şef al Secţiei de Ortopedie şi traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia şi fusese internat, în stare precară, la Spitalul COVID de la Medgidia, unde a murit în cursul zilei de azi, 6 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.