Elena Buhaiev, fost inspector general școlar și fost director al Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Constanța, a încetat din viață.

Potrivit apropiaților, trupul neînsuflețit va fi depus, joi după-amiază, 9 august a.c., la Catedra Arhiepiscopală „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 august a.c., la Cimitirul municipal.

Elena Buhaiev a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă, a făcut parte din echipa CS Farul Constanța, a fost inspector de educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Constanța, ulterior inspector general școlar al ISJ Constanța, dar și director în Ministerul Educației.

Partidul Mișcarea Populară își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a bunei noastre prietene și colege, Elena Buhaiev, președintă a Organizației Județene de Femei PMP Constanța. Elena Buhaiev a fost și va rămâne un exemplu de modestie și verticalitate. PMP Constanța își exprimă întreaga compasiune și susținere față de familia îndurerată. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, au transmis reprezentanții Partidului Mișcarea Populară.

Sursa foto: replicaonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.