Asociația Smart Village prin Satul Inteligent s.r.l. organizează în perioada 18-23 iunie 2024, la Hotel Poseidon din Jupiter, cea de-a IV-a ediție a Forumului Smart Village. Sub titlul „Cum ne transformăm localitatea într-un Smart Village?”, dezbaterile din acest an se axează pe capacitatea programelor UE, cele naționale și regionale de a sprijini comunitățile locale cu măsuri practice și politici publice care vizează investițiile în zone mai atractive, in zone ecologice și în infrastructura digitala.

În acest sens, noua politica de coeziune și noua generație de programe UE pentru 2021-2027, precum și instrumentele financiare ale UE vor fi cheia dezvoltării comunităților inteligente.

Un aport substanțial îl au de asemenea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației; Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale; Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării; Ministerul Mediului; Ministerul Educației; Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse; Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Forumul Smart Village este cel mai așteptat eveniment din regiune pe tematica sa. Evenimentul emblematic al anului va fi epicentrul dezbaterilor, oportunităților și soluțiilor pentru decidenți politici și profesioniștii din domeniul dezvoltării locale și regionale, din toată Europa!

Ediția de anul acesta este gata să declanșeze o nouă provocare, cu cele patru zile de sesiuni dedicate comunelor, orașelor și regiunilor.

Ca urmare a situației excepționale cu care ne confruntăm în acest an electoral, vă invităm pe litoralul românesc să dezbatem problematica finanțării proiectelor și să identificăm soluții pentru comunitățile locale.

Vă invităm să ne cunoașteți: https://smartvillageevents.com/viziunea-smart-village/,

și să vă înscrieți participarea: https://smartvillageevents.com/despre-eveniment/ 

Project Manager
Satul Inteligent s.r.l.
Tel: (+40) 761.228.781
E-mail: office@satulinteligent.ro
Lknd: www.linkedin.com/in/viorel-stoica-12412332/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.