[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130327unire.m4v”]

5 COMENTARII

 1. penibila organizarea primariei !

  daca nu se mobilizau catziva membrii ai ANCMRR filiala Mangalia, vicepresedintele se adresa doar popilor iar popii doar lui !noroc ca au fost 3 jandarmi sa asigure paza si protectia evenimentului !
  rusine primariei!
  si multumiri Mangalia tv,care au dardait bine de frig ca sa imortalizeze marele eveniment ignorat de edil !

 2. a devenit un obicei ca in mangalia sa se organizeze tot felul de activitati pe “sustache”…nu se anunta nimic sub nici o forma.
  sa faca panouri in jurul pietelor, statiilor de autobuz, etc si sa se puna un amarat de afis cu ce se intampla in mangalia asta. atmosfera din oras e mai ceva ca unui sat vai de capul lui…nu mai e nimic care sa te scoata la plimbare/relaxare prin oras.

 3. cata dreptate ai !
  poate ca ar trebui sa-i rugam pe cei de la mangalia tv, sa ne anunte din timp,daca afla despre unele evenimente care urmeaza sa aiba loc !

 4. ei nu au nici o vina, si ei deabia afla de tot felul de evenimente pe ultima suta de metri de reusesc sa faca un clip, sal puna pe site si sa afla si noi cetatenii.
  dar noi cand afla? dupa ce a trecut ? :)) daca te uiti la clip, cine erau prezenti ??? cei din primarie si cativa curiosi care s-au oprit sa vada ce se intampla…insa sigur habarn u aveau despre ce e vorba.

 5. cei din piatza sunt cadre militare in rezerva,care au fost anuntati in regim de urgenta ,telefonic,de secretarul executiv al ANCMRR filiala mangalia cu jumatate de ora inaintea evenimentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.