În perioada 3 –7 octombrie a.c., persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs, la sediul Secției 1 Poliție Constanța, din municipiul Constanța, strada Chiliei.

a) ocuparea unui număr de 49 posturi vacante de agenţi, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. Posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, respectiv: 25 în mediul urban și 24 în mediul rural

b) ocuparea unui număr de 11 posturi vacante de agenţi, specialitatea poliţie transporturi, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. Posturile scoase la concurs sunt în specialitatea poliţie transporturi, respectiv:4 posturi la Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa; 3 posturi la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa; 2 posturi la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi; un post la Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene; un post de ajutor şef post (şi conductori câini) la Postul de Poliţie T.F. Palas din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa.

c) ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie – ofiţer principal I la Secţia 8 Poliţie Rurală Băneasa şi un post vacant de agent de poliţie – agent II – proximitate la Secţia 1 Poliţie Constanţa din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, prin reîncadrare, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

d) ocuparea unui număr de 15 posturi vacante de agenţi în specialitatea poliţie rutieră, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

e) ocuparea unui post vacant de ofiţer de poliţie – ofiţer specialist I la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi şi un post vacant de agent de poliţie – ajutor şef post la Postul de Poliţie T.F. Urziceni din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa, profil poliţie transporturi, prin reîncadrare, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierea candidaţilor se face la sediul Secţiei 1 Poliţie Constanţa situat în municipiul Constanţa, str. Chiliei, în perioada 03 – 07.10.2016 între orele 09:00 – 16:00. Etapa depunerii dosarelor de recrutare se finalizează, până la data de 07.10.2016 ora 16:00.

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe site-ul I.P.J. Constanța/sețiunea carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.