La Mangalia, echipajele de Jandarmerie prezente în zonele cu aflux turistic au asigurat măsuri de ordine publică, dat fiind numărul mare de vizitatori sosiţi în localitate, mai ales pe durata Slujbei de Înviere, oficiate în noaptea de 04/05 mai. Jandarmii au aplicat 10 sancţiuni, în valoare de 2.100 de lei. Au fost constatate două fapte care au necesitat întocmirea de acte premergătoare începerii urmăririi penale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAstfel, joi, 02 mai, ora 13.30, un echipaj de Jandarmerie aflat în patrulare pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Mangalia, i-a găsit pe Remus S., de 41 de ani şi Imal A., de 36 de ani, ambii din localitate, în timp ce vindeau din trei găleţi aflate pe trotuar aproape 40 de kilograme de hamsie, ton şi macrou. Marfa ridicată de la cei doi bărbaţi a fost predată, spre valorificare, unei pescării din port, iar vânzătorii ambulanţi s-au ales cu acte premergătoare pentru comiterea faptei de deţinere/transport/comercializare de peşte, fără documente legale. Documentele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Tot la Mangalia, în seara de 04 mai, ora 20.00, Vasile I. de 60 de ani din localitate a fost prins de un echipaj de Jandarmerie în timp ce scotea mai multe pavele din beton, din trotuarul de pe strada Oituz . Bucăţile scoase din pavaj au fost predate Administraţiei Domeniului Public Mangalia, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare, pentru comiterea faptelor de furt şi distrugere.foto-2

2 COMENTARII

  1. Se sparg garaje , case , se fura capace in continuare . E mai greu cu astia ceva mai versati , mai ales cand nu dai nas in nas cu ei .

  2. s-ar putea sa ai dreptate Antaeus , dar ai incredere in sistemul militar si increderea ta ca si a multor cetateni ai acestui municipiu , nu va fi inselata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.