21 de subofiţeri din promoţia 2019 ai Şcolilor de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

0
161

Ceremonia de numire în funcţie a celor douăzeci și unu de  jandarmi din promoţia 2019 a avut loc luni, 02 decembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice în municipiul Constanţa, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii, pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din  care fac parte pentru a executa misiuni de asigurare şi de menţinere a ordinii publice în municipiul Constanţa.

 Comandantul unitatii, col. Constantin DIMA, i-a asigurat pe noii subofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.