1 Decembrie la Liceul Teoretic ,,Callatis”

0
74

callatisMarți 29 noiembrie 2016, la Liceul Teoretic ,,Callatis” s-a organizat un amplu eveniment cultural-artistic pentru a sărbători ziua de 1 Decembrie 1918 – Ziua  Națională a României.

Pentru a păstra tradiția, în cadrul acțiunii ,,Hai să dăm mână cu mână!” elevii din ciclul primar, îmbrăcați în costume populare, alături de cadrele didactice  au dansat  ,,Hora Unirii” , în curtea interioară a școlii.

În cadrul concursului ,,Împreună pentru România ” elevii din ciclul gimnazial și liceal au demonstrat că dețin cunoștințele solide despre evenimentul istoric marcat în calendarul activităților educative.

În cadrul dezbaterilor ,,Mândru că sunt român !”, elevii claselor a VII a și a VIII a au prezentat principalele motive care îi determină să își iubească țara.

Evenimentul a fost coordonată de prof. Corina Mihalache- director, prof. Ghiulnar Bechir-director adjunct, în echipă cu Consiliul Școlar al Elevilor- președinte Lorena Georgescu, prof. Silvia Cuseac, prof. Valentina Tudor, prof. psiholog Carmen Faliboga și   cu implicarea activă a tuturor cadrelor didactice din unitatea școlară.

Sponsorul evenimentului a fost reprezentat de Asociația părinților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.