The Global Charity Trust, în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor pentru România şi cu Kudos Beach organizează pe data de 29 iunie, “The Global Party” – un concept modern gândit cu scopuri caritabile. Fondurile colectate vor fi donate către Asociaţia Tinerilor pentru România.

            The Global Party este un eveniment mondial, care se desfăşoară în 120 de ţări, din 360 de oraşe, în perioada 27-29 iunie. Tema petrecerii din acest an este 360 de grade. Vor fi invitaţi peste 360.000 de persoane cu influență la nivel mondial, pentru a strânge fonduri și a contribui la creșterea nivelului de conștientizare despre anumite cauze și despre munca anumitor asociații locale. Scopul acestui eveniment este a aduce la un loc oameni cu influență care să poată susține și ulterior activitatea Asociației.  Evenimentul își dorește să creeze o rețea de oameni influenți și de a-i asocia cu filantropia pentru a susține diverse cauze, în special cele dedicate copiilor.

            Evenimentul a fost pornit în 2011 de către Lordul Stanley Fink și David Johnstone. Primul eveniment Global Party , cel din 2011 a avut loc în peste 71 de orașe, și în urma acestui eveniment s-au adunat peste un milioan de lire sterline.

            Fondurile colectate vor fi donate către Asociaţia Tinerilor pentru România.

“Ce sunt tinerii în ziua de azi ? Sunt generaţia care poate aduce schimbarea în România ?  Dar ca să schimbăm România, trebuie să ne schimbăm pe noi!

            Cu ajutorul acestei asociaţii, dorim să realizăm o schimbare prin cultură, prin educaţie … dorim să promovăm valorile morale în rândul tinerilor, şi responsabilizarea acestora cu rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate!

            Tinerii trebuie să ştie că nu toţi au un acoperiş deasupra capului, iar  noi trebuie sa o producem ajutându-i şi pe ceilalţi!

            Asociaţia Tinerilor pentru România, îşi mai propune formarea de voluntari, organizarea de tabere şi work-shopuri destinate acestora, din care vor invăţa să comunice, să socializeze şi într-un alt mediu, să se regăsească pe ei înşişi şi să evolueze odată cu România!

            Ştim că putem face multe, schimbarea e în noi, dar cu ajutorul vostru ! Ne bucurăm că am fost selectaţi să fim sprijiniţi, este un proiect de mare amploare , şi suntem onoraţi că această asociaţie este reprezentativă pentru Constanţa.”

            Site-ul oficial al evenimentului http://theglobalparty.com va transmite imagini în direct de la petrecerea de 92 de ore care va avea loc în întreaga lume .

The Global Party, va incepe miercuri 26 iunie o dată cu lansarea oficială la Hotelul Savoy din Londra și va continua până la evenimentul final din Los Angeles, sâmbătă 29 iunie.

global party 2013

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.