Avand in vedere solicitarile cetatenilor, Mangalia.Tv a sesizat Asociatia Drepturi Civile pentru un demers concret in privinta sistarii agentului termic in mai multe zone din Mangalia. Prima plangere penala s-a depus astazi la Parchet si sesizari la Primaria Mangalia, Prefectura si alte institutii unde inca sint in curs de depunere. Avand in vedere ca in ultima perioada nici protestele nu au un caracter social ci doar politic, la mitingul unei asociatii venind in mare masura membri de partid PSD, credem ca demersul fiecarui cetatean este mult mai eficient, astfel puteti urma cele doua cai:

Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia

sau

http://www.opc-constanta.ro/reclamatii.php

5 COMENTARII

  1. Domnilor, oamenii cinstiti si infrigurati din Mangalia va multumesc! Speram ca demersul dumneavoastra sa aiba ecoul scontat, autoritatile sa ia masuri urgente, iar vinovatii sa plateasca.

    Chiar daca viceprimarul Filimon declara ca a facut si d-lui demersuri pentru rezolvarea problemei, rezultatele nu se vad, iar de crezut pe cuvant nu-i mai credem. Ne-au mintit de prea multe ori, iar noi stam tot in frig. Doar cu sedinte si conferinte de presa nu se incalzesc caloriferele.

  2. Doamna, nu facem noi miting. Nici Asociatia Drepturi Civile. Sincer nu vrem sa vedem un miting al partidelor politice ca data trecuta. Cred ca ora 13, o ora prost aleasa pentu cetateni, dar cu intentie bine stabilita sa vina doar cine trebuie, sa se poata striga doar ce trebuie, intelegeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.