fara-frontiereIn perioada 30 septembrie – 8 octombrie 2016 are loc editia a VII-a a Forumului International de Arta si Etno Festivalul “WithoutBorders”. Vor fi organizate vernisaje pentru artisti plastici si fotografi, in prima etapa in orasul bulgar Dobrici, in data de 3 octombrie, apoi in cadrul complexului hotelier Mera Resort – Venus, in data de 6 octombrie, punctul final al expozitiei fiind o zi mai tarziu, la Castelul de la Balcic, fosta resedinta de vara a Reginei Maria.

“WithoutBorders” este considerat a fi unul dintre principalele evenimente interculturale din zona Balcanilor, prin care sunt sustinute valorile europene si este promovata varietatea culturilor din acest areal al lumii, fiind un manifest al coexsistentei si al armoniei dintre popoarele vecine. Intentia organizatorilor este de a crea, prin intermediul acestor manifestări, fundamentul pe care sa se dezvolte un turism cultural regional, precum și o intensificare a activităților conexe artelor.

Pe data de 6 octombrie 2016, ora 18:00, iubitorii de arta sunt invitati la vernisajul expozitiei de arta ce va avea loc in cadrul Mera Resort – Venus, unde vor putea fi admirate operele a peste 20 de artisti din Romania (reprezentata de cunoscuta artista Luiza Cala), Bulgaria, Franta, Rusia, Turcia, Spania, Republica Macedonia, Ecuador, SUA, Olanda, Belgia și Germania.

Seria de evenimente culturale “WithoutBorders” / ”FărăFrontiere” / ”БезГраници“ a inceput în anul 2003, existand manifestări in anii 2003, 2009, 2011, 2013, 2014 si 2015. Din anul 2013, a devenit o tradiție ca festivalul să fie gazduit in parteneriat de România și Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.