16 COMENTARII

  1. am trait in mangalia 35 de ani acum sunt departe de mangalia , mi-au dat lacrimile cand am vazut aceste fotografii,sunt super

  2. da,foarte buna ideea,insa am mai vrea poze sau filmari daca aveti,ne-am bucura f.si mai mult.multumim oricum

  3. dupa parerea mea nu stim sa promovam si sa profitam de imaginea Mangaliei a anilor 1900-1950, cand intr-adevar era un colt de rai. Ar trebui initiat un proiect (poate cu bani europeni) care sa puna in valoare casele frumoase, ca cele din imaginile postate de dvs, care au rezistat timpului si sistematizarii comuniste.Fiecare casa are o poveste care merita spusa; mai sunt in viata oameni ai Mangaliei care pot spune povestile; mare pacat ca daca nu ne mobilizam ii vom pierde si cu ei si povestile orasului.Poate visez prea mult dar mi-as dori pt Mangalia asa ceva. Peste tot in lume se pune in valoare istoria, traditia locurilor si marea majoritate a turistilor vrea sa vada orasul vechi, istoria lui, cum a evoluat de-a lungul timpului. Locuri cum sunt cele centrale din oras ar trebui ocupate de cafenele cochete cum vezi peste tor in orasele litorale, dar la noi sunt ocupate cu …sedii de partide. Ce ironie a sortii sa nu avem pe nimeni in Primarie sa iubeasca orasul nostru cum ar merita.Sufar si iubesc Mangalia

  4. Draga Carmen,

    Si eu sunt “mangaliot” si am aceeasi cromatica despre cum ar fi frumos sa arate imaginea viitoare a Mangaliei. Nu mai locuiesc in orasul asta, dar am amintirile copilariei din anii 70, cand ieseam fie cu parintii, fie cu copii de la bloc, la plaja. Pe plaja, canta Abba si alte trupe ale momentului…. nu pot descrie cat de frumoase erau serile pe care le petreceam prin statiuni, printre mii si mii de turisti occidentali. Era o perioada superba pe care o traiam destul de liberi in perioada comunista. Sau cel putin asa percepeam eu, ca si copil. Este orasul pe care il iubesc si as fi gata sa contribui cu orice pot, pentru a imbunatati ceva acolo.
    Am fost elev la scoala generala nr.3, de pe strada Albatros si am fost facut pionier la ruinele Cetatii Callatis…. mi-e dor de copilaria mea!!!!!

  5. Ce amintiri placute imi trec prin minte vazand aceste poze ale orasului de altadata cat de placut era sa te plimbi prin oras sa iesi la film la cofetarie sa fugi in pauza de la scoala sa iti iei o paine calda si sa o imparti cu colegii cum se organizau competitii intre scoli. Vara de plimbarile prin statiunile pline de turisti de toate natiile ce adorau litoralul romanesc ce degaja un aer curat datorita verdetei de prin statiuni , seara era un vis prin discoteci pe plaja cand te intorceai acasa de la distractii sau de la munca. Acum statiunile sunt un santier unele in constructii altele cu hoteluri degradate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.