Volkswagen cu certificat de înmatriculare fals, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

1
4

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român care conducea o autoutilitară cu platformă, pe care era transportat un autoturism cu numere de Franţa, pentru care a prezentat la control un certificat de înmatriculare fals.

 În data de 21.05.2015, în jurul orei 07.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C. MARIAN, în vârstă de 50 de ani, care conducea o autoutilitară cu platformă, ambele înmatriculate în România, pe care era transportat un autoturism marca Volkswagen cu numere de  Franţa.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că unul dintre documentele autoturismului prezentate la control, certificatul de înmatriculare, cu însemnele statului francez, este susceptibil a fi falsificat.

Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că documentul în cauză este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here