O SCRISOARE DESCHISA CATRE SOCIETATEA MEGACONSTRUCT DIN PARTEA UNUI CETATEAN

Stimate Dle Director,

Cu scuzele de rigoare, imi permit sa va intreb in numele unui mare grup de cetateni ai Mangaliei, daca zvonurile care au inceput sa impanzeasca orasul sunt adevarate sau nu.

In esenta,  este vorba despre faptula ca societatea dvs. a incasat de la foarte multi locuitori ai orasului sume de bani destul de consistente in vederea racordarii la reteaua de gaze, care tergiverseaza de luni bune – “Locuitorii orasului incep sa creada ca, chiar daca sumele de bani au fost incasate nu vor beneficia in nici un caz de racordari, in aceasta toamna, asa dupa cum li s-a promis la semnarea contractului – oamenii au inceput sa creda ca sunt pacaliti”.

In realitate, ritmul de desfasurare a acestor bransamente se pare ca este extrem de lent (aproape zero), iar cei doi angajati ai firmei dvs. care se ocupa de contractare si incasare, nu sunt in stare sa dea explicatii si termene concrete, referitoare la finalizarea racordarilor contractate.

In consecinta, va rugam sa ne comunicati:

– Cu ce echipa actionati pe raza mun. Mangalia pt. efectuarea lucrarilor de racordare – (numarul efectiv de angajati cu care efectuati aceste lucrari, in afara celor doi, care se ocupa de contractari)
– Cate racordari / zi reusiti sa realizati.
– Catre racoradri ati realizat de la demararea acestei actiuni, si in cat timp.
– Ce termene de finalizare a lucrarilor contractate aveti.

Solicitam, si mi se pare extrem de normal si corect, sa afisati pe site-ul dvs., si de ce nu al Primariei Mun. Mangalia, lista completa a tuturor persoanelor care au semnat contractul de racordare cu dvs., lista care sa cuprinda: Nume/Pronume, adresa, nr. si data contract + TERMEN DE FINALIZARE A RACORDARII.

In speranta ca aceasta lista va fi afisata cat mai repede cu putinta, si ca zvonurile vor fi dezmintite, asteptam urgent, cu mare interes, raspunsul dvs

Va multumim.

Cu stima,
Cristi Ianovici