Ultima incercare de sedinta a CLM din data de 19.02.2012 , ora 18.00 a fost in sala de sedinte a Primariei Mangalia. Au reusit sa vina consilieri care nu erau in tara, printre care si Petcu Ion (PSD) care din spusele sale era la tratament in Istambul. Cine a lipsit ? Sorin Andrei (PNL), Lucian Visa (PNL) si Cucoranu Sorin (PNL). alaturi de Griguta Ion (PDL).

Jocul de-a uite un consilier nou dar il retrag pe altul a functionat in toate cele 4 sedinte convocate saptamana asta. Vorba prin oras ar fi ca Tusac in persoana face acest joc, dar sincer in fata cetatenilor nu conteaza cine trage si daca trage sforile cineva. In fata populatiei din Mangalia care sufera cu adevarat nu se pot scuza nici unul dintre consilierii lipsa, din orice partid ar fi ei.

Pentru maine sint convocati la ora 18.30 consilierii pentru o alta incercare de a ajunge la un consens. Din capul locului Mihai Voicu (PSD) a anuntat ca nu poate veni din cauza functiei de director in firma pe care o conduce pe la Bucuresti. Alt consilier care ne aduce scuze care nu incalzesc cu nimic orasul. Daca unul dintre consilierii locali nu au o scuza solida, bolnavi cu certificat medical, ar trebui sa se prezinte obligatoriu la sedinta si sa voteze DA sau NU, apoi sa motiveze votul. Odata ce si aleg postul de consilier local, au in grija viata cetatenilor si ar trebui sa puna mai presus URBEA nu interesul personal. Daca postul de consilier intervine in viata personala atunci demisia e unica posibilitate.

Ce uita consilierii si cei care doresc scaunul de Primar?  Majoritatea celor racordati la sistemul de termoficare a orasului au o problema grava ce va exploda la sfarsitul lunii in facturile de caldura si energie electrica. Deja pentru doua camere, in medie pe ianuarie pretul la asa zisa caldura se urca la 400 de lei , pe langa o factura de minim 400 lei pentru energie electrica in cel mai fericit caz daca apartamentul a fost incalzit doar seara.

Ce am platit in Mangalia ? FRIGUL !! Ce platim pana in Martie ? FRIG !!