Târgul de Mobilă – Totul pentru Casă și Familie, Ediţia a V-a

0
41

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, organizează, în perioada 17 – 20 martie 2016, la Pavilionul Expozițional, Târgul de Mobilă – Totul pentru Casă și Familie, Ediţia a V-a, eveniment ce vine în completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică desfășurat în aceeași perioada și la aceeași locație.

Târgul de Mobilă reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru dificila decizie între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional.

Târgul de Mobilă îşi aşteaptă vizitatorii să le prezinte noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate – preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România sunt prezenţi de fiecare dată cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.

Programul de vizitare:

  • 17-19 martie 10:00 – 18:00
  • 20 martie 10:00 – 16:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.