Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie Constanța

0
39

În decembrie, toată Constanţa se va muta, iar, în Tărâmul Magic al Crăciunului! Timp de o lună, Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie va redeveni centrul artistic, cultural şi spiritual activ al orașului, în cadrul Festivalului Iernii 2017, un spectaculos eveniment-concept special gândit pentru copii.

Astfel, de pe 8 decembrie 2017 şi până pe 14 ianuarie 2018, Ţara Piticilor va redeveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat cu personaje din poveştile copilăriilor tuturor generaţiilor. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole și ateliere, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.

Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi. Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse şi dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor de Iarnă.

Pe această cale, organizatorii cer scuze publicului care vizitează în mod normal Ţara Piticilor. Accesul în acest spaţiu a fost interzis de astăzi, 25 noiembrie a.c., deoarece este nevoie de minimum două săptămâni pentru transformarea sa totală în tărâmul de vis şi magie al Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.