Stadionul central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare de la CNI. Ministrul Ion Ştefan a semnat ordinul

0
64

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, la sfârșitul anului trecut, proiectul de hotărâre privind predarea amplasamentului stadionului central către Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării bazei sportive, cu finanțare guvernamentală.

Ion Ştefan – Ministrul lucrărilor publice

Vineri, 31 ianuarie 2020, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, a semnat Ordinul privind completarea listei obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului ”Construcții de baze sportive – proiect tip 1” din Subprogramul ”Complexuri sportive” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, cu șapte noi amplasamente. Printre acestea se numără și stadionul central din Mangalia.

Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament se va amenaja o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care va cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi realizate spații verzi, alei pietonale și o parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.