Spitalul Euromaterna, la ceas aniversar

0
6

Spitalul Euromaterna sărbătorește săptămâna acesta 5 ani de activitate de la  inaugurarea oficiala, 5 ani în care am participat împreună la emoții unice și la aducerea  zâmbetului pe chipul celor care își încredințează zi de zi sănătatea în mâinile noastre.
“Sănătatea pacientului și calitatea actului medical au reprezentat scopul înființării acestui spital. Aniversăm astăzi 5 ani de realizari și le mulțumim în acelasi timp pacientelor noastre, echipei medicale, angajaților, colaboratorilor și partenerilor media, pentru contribuția la succesul Euromaterna.”, a declarat dr. Rușa Ion Marius – Președintele
Consiliului de Administrație Euromaterna.
Pacienții ne-au demonstrat în fiecare zi că au încredere în noi, iar rezultatul este dat de cele peste 5500 de nașteri si 1500 de intervenții chirurgicale ginecologice, iar un numar de 30 000 au beneficiat de servicii medicale înca de la începerea activității.
Spitalul Euromaterna a fost proiectat pentru a fi nu numai un mediu în care pacientele să regăsească confortul necesar unei naşteri sau unei intervenţii chirurgicale, ci şi un mediu care să confere certitudinea pacientelor că orice procedură medicala în specialitate le conferă siguranța.
In prezent, echipa noastră a ajuns la 125 de membri competenți, capabili și devotați alături de care dezvoltăm și ducem mai departe, în fiecare zi, misiunea Euromaterna. De 5 ani, reușim să aducem zâmbete și bucurie în viața oamenilor și să rezolvăm de la cele mai simple cazuri până la cele mai complexe situații.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here