Comunicat al Sindicatului Liber  NAVALISTUL : Luni, 04.06.2018, membrii Consiliului Director al SLN au decis sa accepte propunerea Administratiei de prelungire a perioadei de negociere colectiva, pana la data de 30 iunie 2018.

De asemenea, deoarece nu avem nicio certitudine ca se va finaliza tranzactia si se va aproba contractul de asociere dintre SN 2 MAI SA si Damen pana la sfarsitul acestei luni, s-a decis demararea procedurilor de strangere de semnaturi pentru organizarea unor actiuni de protest in Mangalia, in perioada 18 – 22 iunie 2018 si la Bucuresti, in perioada 25 – 29 iunie 2018.

Informatii suplimentare referitoare la data exacta, intervalul orar si locul de desfasurare al actiunilor de protest le vom comunica ulterior, dupa centralizarea tabelelor cu participantii la protest si obtinerea avizelor pentru organizarea adunarilor publice.

Facem apel catre toti salariatii SC DMHI SA si SC DMHRM SRL sa se alature initiativei sindicatului de a organiza actiunile de protest. Cei care doresc sa participe, pot semna pe tabelele aflate la sediul sindicatului si la liderii de sindicat de sectie.

CONSILIUL DIRECTOR AL SLN.