Sedinta ordinara a Consiliului Local Mangalia (video)

1
38

Consiliul Local Mangalia a votat, luni, în cadrul unei şedinţe ordinare un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare care vor fi efectuate în Cartierul Dobrogea 2. De asemenea, consilierii municipali au mai aprobat o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015. Conform noilor prevederi, au fost suplimentate   fondurile Serviciului Social, precum și pentru unele instituții de învățământului preșcolar. În aceeași sedință, aleșii locali au votat pentru extinderea zonelor comerciale din Piața Sud, precum și sistematizarea arterelor din zona Pieței Centrale. Acest demers este inclus într-un program de fluidizare a traficului alături de proiectul realizării sensului giratoriu din fața primăriei. Astfel, se vor institui sensuri unice pe str. Vasile Alecsandri, str.Frumoasei și Str. Vasile Pârvan, cu ieșire pe Șos. Constanței. În cadrul aceluiași proiect s-a aprobat amenajarea unei parcări publice în apropierea falezei orașului. În curând vor începe lucrările la un nou sens giratoriu în apropierea sediului Primăriei, cu scopul fluidizării traficului rutier în zona centrală a Mangaliei. (comunicat Primaria Mangalia)

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu va ajung atatea taxe si impozite la nivel local?Impune-ti o noua taxa “de liniste”??Atunci pe cand si o taxa pe aerul respirat?!Dupa ce avem cele mai mari preturi in piete,cel mai mare tarif din tara la apa si canalizare!
    Linistea si ordinea publica sunt specificate in legi organice iar politia vegheaza la respectarea lor,voi vreti sa scoateti bani de la oamenii nevoiasi ai orasului.RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.