Sedinta ordinara a Consiliului Local Mangalia – 23 iunie 2015

4
51

4 COMENTARII

  1. am si eu o intrebare nu stiu poate gresesc eu nu vi se pare ca bate campi cu politia locala bucuresti e logic esti de la locala in bucuresti ai competenta in bucuresti nu esti de la nationala doar ei au dreptu ce sa fac oamenii aia sa se plimbe pe strazi un pol loc din mangalia nu are competente in bucuresti despre ce vorbim?????

  2. Avem un oras frumos (jalnic)cu oameni harnici (…) mai toti au caini ca atat stiu sa creasca si sa iubeasca, ptr. ajutorarea copiilor ori ptr ajutorarea batranilor n-ai sa-i vezi, DAR cainii ai iubesc mai mult ca pe aproapele lui, uitati-va peste tot copii, batrani, oameni zis in toata firea cu caini dupa ei dar unu nu sarange mizeria dupa ei, de restu se ocupa Radu sa le dea ajutoare la toti si sponsorizari 100% la taxe, caldura, fara ai cere sa presteze munca in folosul comunitatii, dupa care se plange ca …

  3. aporopo, stiati ca taxele pentru cadastru sunt varsate la trezoreria constanta? dupa ce dai 20 lei taxa mai platesti si 5 lei mandatul postal.pe cand platim si taxele pe locuinte la trezoreria constanta domnule primar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.