serbare1

Timp de două zile, 17-18 Decembrie 2015, Liceul Teoretic ,,Callatis” a îmbrăcat haine de sărbătoare și a dat startul Sărbătorilor de iarnă magice.

După ce au decorat liceul cu ornamente de iarnă, reprezentanții Consiliului Elevilor (gimnaziu și liceu) au oferit colegilor, părinților și cadrelor didactice  două  Serbări magice de Crăciun. Momentele artistice deosebite susținute de elevii talentați au insuflat tuturor celor prezenți Magia Crăciunului.  Prezent la evenimente, Moș Crăciun a oferit daruri artiștilor, de sacul acestuia  ocupându-se reprezentanții  Asocieției de Părinți.

serbare2            În spiritul Crăciunului, elevii și părinții au participat la Campania umanitară Dăruiește bucurie într-o cutie! Experimentând bucuria de a dărui, spiridușii Moșului au donat o cantitate impresionantă de jucării, jocuri educaționale, rechizite, cărți, dulciuri și fructe.         Prezenți la Serbarea de Crăciun,  10 copii de la Centrul de Plasament Delfinul -Agigea, au primit de la Moș Crăciun darurile pentru toți cei 54 de  copii din centru.    Totodată,  25 de preșcolari de la Grădinița Socială Mangalia și 25 de persoane în etate de la Căminul de Bătrâni Mangalia au fost beneficiarii acestei campanii.

,, Spiritul Crăciunului a cuprins Liceul Teoretic Callatis. Ne-am bucurat cu toții- elevi, părinți, cadre didactice de două evenimente artistice deosebite – Serbările de Crăciun, organizate într-un decor de sărbătoare și pentru aceasta mulțumesc Consiliului Elevilor și Asociației de Părinți. Prin excelenta colaborare elevi –părinți – școală am dat startul Sărbătorilor de iarnă magice. Urez tuturor Sărbători fericite, un An Nou cu sănătate și realizări! ”  Prof. Luminița Pătrînoiu,  Director, Liceul Teoretic Callatis

,, Ne-am dorit ca Magia Crăciunului să fie trăită de toți copiii. Am organizat campania Dăruiește bucurie într-o cutie, gândindu-ne în primul rând la copiii orfani.  Mulțumesc elevilor și părinților acestora pentru bunătatea și generozitatea de care au dat dovadă, pentru bucuria oferită celor 54 de copii de la Centrul de Plasament Delfinul. Urez tututor Sărbători binecuvântate, cu lumină și înțelepciune.” Psiholog Carmen Faliboga, coordonatorul campaniei umanitare, Liceul Teoretic Callatis