Este vara, este cald,avem primar nou, consilieri partial noi, avem si presedinte nou, ce-i drept interimar. Acum ar fi fost bine sa luam in seama vorba ce-a veche “Sa-ti faci iarna car, iar vara sanie”.  Mangalia nu mai tremura, toti au uitat de jalea din iarna 2011-2012.

Surprinzator, Calatis Therm nu a uitat sa ceara bani. Daca nu poate de la populatia, nu poate de la primarie, incearca acum de la consilierii din fostul mandat. Sincer, fostii consilieri ar trebui sa plateasca partial pentru ce au indurat cetatenii din Mangalia. Unii consilieri prin nepasare, altii prin accept tacit si majoritatea prin implicare. Din ce se aude au cam pierdut deja procesul si au doar o cale de atac. Probabil recursul. Dar ne pasa ? Lor le-a pasat de noi ? Totusi ne pasa de firma buclucasa si de cei care au facut “cartile” incat bugetul a fost secat de bani, caldura a lipsit si cineva si-a umplut buzunarele.

Sincer acum e greu sa acoperi paguba dupa 4 ani de risipa, in schimb solutiile ar fi simple daca legea ar fi aplicata. Intrebarea este ca in reclama: cat e halatu.. cat e halatul… pardon … cat e paguba si unde sint banii? Sa speram ca noua administratie va face sanie in vara asta care e deja trecuta.